23 Temmuz 2008 Çarşamba

Her Şey Dahil Bir Çiftlik Tatili



Şehir hayatından ve stresinden sıkıldıysanız ve hem yeşillikler içinde hem denize girebileceğiniz bir yerde doğayla iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız Fethiye Yanıklar köyü tam aradığınız yer.



Fethiye Yanıklar köyünde pastoral vadi’de her şey dahil bir çiftlik tatili yapabilirsiniz. Üstelik 5 saat gönüllü olarak çiftlikte çalıştığınızda konaklama ücreti de ödemiyorsunuz.



Ancak gönüllü olarak çalışanlar da hallerinden son derece memnunlar .Bunu bir çalışma olarak değil tatilin bir parçası olarak görüyorlar.



Her şey doğal. Evler kerpiçten ya da ahşaptan tamamen doğal malzeme kullanılarak yapılmış.Yemeklerde kullanılan sebzeleri ,yiyeceğiniz meyveleri kendi elinizle bahçeden topluyorsunuz. Yumurtalar kümesten.



Odalarda televizyon klima yada saç kurutma makinesi yok. Böylece teknoloji olmadan da hayatta kalabileceğinizin ve eğlenebileceğinizin farkına varıyorsunuz.



Çocuklarınızın yaratıcılığı, iletişim becerileri, çevre bilinci gelişiyor. Yeni oyunlar keşfediyorlar, oyun dünyasının sadece bilgisayar oyunlarından ibaret olmadığının farkına varıyorlar. Bu güzel yer ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için bu videoyu izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: